Cadeaukaart 5


sinds 4-11-2022 06:11:58


prijs: € 5
Locatie : Uitgeest  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Cadeaukaart 5

Cadeaukaart 5
Ontvang per mail een cadeaubon.

 ● Makkelijk aan te passen
 ● Doorsturen per e-mail of uitprinten
 ● Persoonlijk en Flexibel
 ● Cadeaukaart per envelop
 ● Bij aankoop van enkel een cadeaukaart Geen verzendkosten
Vanuit het bestelproces ontvangt u de cadeaukaart uitsluitend op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 of zaterdag 12:00 - 16:00

Bij de aanschaf van meerdere cadeaubonnen ontvangt u 1 cadeaubon met het totaalbedrag per order.

Cadeaubonnen zijn eenmalig te gebruiken mocht er een restbedrag op de cadeaubon overblijven mail ons dan info@golfdiscountstore.nl zodat u altijd de cadeaubon volledig kan gebruiken.


Golfdiscountstore.nl
Golfdiscountstore.nl is opgericht in 2005 en heeft een ruime ervaring opgedaan in het veilig en vertrouwd online winkelen op internet. Golfdiscountstore is een onderdeel van I-Shopz BV en valt onder de overkoepelende paraplu van i-Shopz.

De hoofddoelstelling van Golfdiscountstore.nl is om een zeer breed assortiment golfartikelen van verschillende golfmerken aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daarmee kan Golfdiscountstore zowel de beginnende golfer als ook de gevorderde golfer van dienst zijn. 

Natuurlijk kunt u bij Golfdiscountstore alle producten bij ons in de showroom bekijken en aanschaffen. U krijgt bij ons een eerlijk advies. Het is niet zo dat altijd de duurste golfartikelen voor u de beste aanschaf zijn. Wij geven advies op maat en zorgen dat u de juiste materialen koopt waar u vele jaren golfplezier van zult hebben. 

Naast de grote keuze in golfsets verkopen wij ook diverse golftrolleys, golftassen, golf-schoenen, golf-oefenmaterialen en alle bijbehorende golfaccessoires.


Westerwerf 5a 1911 JA Uitgeest 
Tel: +31(0)85 8773179  Info@golfdiscountstore.nl

SPECIFICATIES:

 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in UITGEESTKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 28703154 Meld aan Aanbodpagina