Cadeaubon € 15


sinds 20-3-2023 03:07:12

Grote foto cadeaubon 15 tickets en kaartjes overige sport korting en cadeaubonnen
prijs: € 15
Locatie : Wijhe  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Che bella sorpresa! Wat een verrassing. Voor elke gelegenheid, van verjaardag tot huwelijk, maar ook bijvoorbeeld erg leuk als kerstcadeau. Maak iemand blij met een cadeaubon voor een echte Italiaanse tas. Leuk om te geven en te ontvangen. Iedere cadeaubon heeft een uniek nummer. Dit nummer kan bij de bestelling worden ingevoerd zodat het tegoed direct in mindering wordt gebracht op het aankoopbedrag. 

De cadeaubon wordt standaard als brievenbuspakketje naar jou verstuurd. Daarvoor wordt € 2,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.Ontvang je de cadeaubon liever digitaal zodat jij de bon zelf kunt printen? Stuur dan even een mail naar info@marimarlo.com. Wij sturen de bon dan per mail naar je toe en de verzendkosten worden aan jou terug betaald.

MARIMARLO
Is dé online winkel voor de mooiste Italiaanse leren tassen. Tassen waarmee je jezelf laat zien met unieke designs, kleuren en materialen. Niet alleen voor vrouwen hebben we leuke shoppers, handtassen en crossbodytassen, maar ook voor mannen hebben wij stoere schoudertassen, rugtassen en laptoptassen. Alle tassen in onze collectie komen rechtstreeks uit Toscane, de streek waar al van oudsher de leerateliers zijn gevestigd. We kijken ernaar uit om je in onze online store te verwelkomen en blij te maken met het gevoel van “la dolce vita”.

MariMarlo Bags & More
Rijksstraatweg 1, 8131 PB Wijhe
info@marimarlo.com

SPECIFICATIES:

 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: MariMarlo
 ● Fabrikant: Vista Print


Kenmerken: Kopen in WijheKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28557259 Meld aan Aanbodpagina